Vandaag ben ik samen met mijn zus kinderkleding gaan kopen voor haar dochtertje. Normaal kom ik mijn huis niet uit maar bij deze gelegenheid wilde ik mijn zus graag gezelschap houden omdat haar dochter mijn petekind is en de kinderkleding voor haar verjaardag is bedoeld. Vroeger gingen we ook altijd samen shoppen en was het altijd even gezellig dus deze keer zal de uitzondering niet zijn.

Kinderkleding kun je in veel winkels kopen natuurlijk maar echte leuke winkels die exclusief gefocust zijn op kinderkleding zijn er toch maar weinig je ziet ze hier of daar wel maar de meeste hebben toch hetzelfde in de etalages hangen dus van naar binnen gaan is geen gesprek. We houden namelijk allebei van exclusieve kleding waar niet iedereen mee rondloopt en de kans groot is dat je iemand anders met dezelfde jas of jurk tegen komt.

Sofie, zo heet mijn petekind ziet er graag heel mooi uit een echte griet die zich graag optut voor de spiegel ook al is ze nog maar klein en is bovendien niet overal mee tevreden is en wat ze niet mooi vindt trekt ze ook niet aan. Dus om kinderkleding voor Sofie te kopen heb je echt wel twee man nodig. In eerste instantie vonden we erg veel kinderkleding voor jongens. De leukste kleren kwamen we tegen bij Ninni vi waar we ook meteen zowat slaagde de schoenen zijn op een andere plek moeten gaan kopen omdat ze de maat van Sofie niet hadden. We voor Sofie een leuke roze broek gekocht met een leuke trendy print en daarop een losse zomertrui met veel pastelkleuren die er prima op past. Dit soort kinderkleding vindt ieder kind bijna leuk en is nog comfortabel ook omdat het van 100% katoenen weefsels is gemaakt. Verder kochten we een paar super modieuze sneakers erbij en zo is Sofie weer klaar voor de zomer. Superdag gehad samen met mijn zus en leuke kinderkleding voor Sofie gevonden helemaal top dus!